Jump to content
Sharky Seven

Expozitia Giurgiu 19-20 Sept 2020, 2 x C.A.C

Recommended Posts

Buna ziua, am deschis acest topic pt a impartasi idei, sfaturi, comentarii despre organizarea primei expozitii canine din orasul Giurgiu, 2 x CAC din data de 19 si 20 septembrie pe stadionul olimpia, forum este unul liber! adevarul si sinceritatea sunt tolerate! asa ca scrieti ce simtiti si ce ganditi! bafta , pt inscriere se foloseste formularul de pe website, se completeaza si se trimite inapoi

 

http://achgrsharky.com

 

https://www.facebook.com/AsociatiaChGrSharky

banner-expozitii-giurgiu-19092020.jpg

Link to post
Share on other sites

Primaria ne a dat acordul sa organizam expozitia! ba chiar ne a ajutat si sprijinit atat cat au putut! DSP ul care este cel mai important in aceste timpuri in organizarea de evenimente ne au dat acordul sa organizam! DSV ul ne au dat acordul, insa Politia Giurgiu nu au vrut sa ne dea un raspuns afirmativ la timp! ci au spus ca vor fi de acord doar daca dupa data de 16 sept nu se va mai prelungi starea de alerta! fapt care este total eronat! si este un Abuz din partea Politiei! le am aratat cum ca au fost organizate in toata tara in orase mari expozitii canine in aceiasi stare de alerta! in aceiasi tara! aceleasi legi! aceleasi directive! si de aceiasi politie! politia romana! doar ca difera orasele! nu au vrut sa auda si sa inteleaga nici macar cand le am spus ca a fost desfasurata expozitie canina chiar in judetul Giurgiu! aceste lucruri nu ar trebui sa ramana asa! noi romanii trebuie sa invatam sa lom initiativa si sa trecem la fapte cand unele drepturi ne sunt ingradite chiar si atunci cand sunt in favoarea noastra! si care este motivul? doar pt ca ei pot? ca sunt acolo? si se cred mai sus decat noi? politia giurgiu ar trebui data in judecata la tribunalul militar pt nedreptatea pe care ne au facuto, noua crescatorii de caini din romania! care am dorit cu drag sa mergem in giurgiu si sa organizam primul eveniment de acest fel in orasul Giurgiu! sa le fie rusine!

Link to post
Share on other sites

expozitia de la trestieni comuna ulmi , organizata de presedintele asociatiei chineologice giurgiu , domnul seven sharky ,a fost un adevarat succes ,chiar daca a fost prima expozitie pe care a organizat-o acesta . Am avut deosebita placere sa fiu prezent in ambele zile de concurs , atat pe 19.09.2020 cat si pe 20.09.2020 , totul a fost organizat cu cap in limita masurilor de protectie impotriva corona virusului. in cadrul acestei expozitii am avut deosebita placere sa admir numeroase rase de caini , cunoscute sau nu pana atunci de mine , numarul patrupedelor a fost urias , aproape 300 caini in fiecare zi , concurenta fiind mare si stransa , in cadrul acestei expozitii am avut ocazia sa schimb cateva vorbe cu unii dintre cei mai importanti crescatori de caini din romania , cu medici veterinari si dresori , de la care am luat idei pe care le voi aplica pe viitor in cresterea cainilor mei . in concluzie , expozitia aceasta a fost un real succes care m-a lasat placut impresionat , asteptand cu nerabdare expozitia de anul viitor , expozitia care spre sa fie la nivel international , ci nu doar national . 

  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...